Ligging

De Panne

Hotel Villa Anita

Receptie via Hotel Escale:

Zeedijk 73
8660 De Panne

tel 058 420043

gps en achteringang: Duinkerkelaan 88

Adres Villa Anita:

Geitenweg 5
8660 De Panne

De Panne

Hotel Villa Anita werd gebouwd op de residentiele duinen "Witte Berg" van De Panne, niet ver van het centrum van De Panne, op de rand van de Dumont wijk.

De Panne is de badstad bij uitstek om met de familie te verblijven.  Het breedste strand van de Belgische kust is de grootste troef.

Daarenboven vind je er ook Plopsaland en Plopsaqua.

In het centrum van De Panne kun je gezellig eten in typische restaurantjes of bistro's.  Je komt in het centrum te voet in minder dan 5 minuten.

De Panne is de ideale verblijfplaats om de kilometers lange stranden, het uitgestrekte natuurgebied of de Polders en “Moeren” te ontdekken.  Voor ieder wat wils, zij het te voet, met de fiets of met de auto.

Hotel Escale is ook bereikbaar via de Duinkerkelaan, de hoofdweg waar de tram rijdt, en waar zich eveneens de hotelsIris enAmbadassador bevinden.

Volgens onafhankelijke beoordelingen van gasten is dit hun favoriete buurt van De Panne. 

Openbaar vervoer

Station De Panne

Het treinstation De Panne is een terminus.  Je hebt er verbinding met Antwerpen, Gent en Brussel.

Vanaf heet station neem je best de tram tot aan de halte Centrum.  Het is 100 meter van de tramhalte tot aan Hotel Escale.

De kusttram

De kusttram verbindt de ganse kust.  Je komt zo makkelijk in Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende of De Haan en Knokke.

Hotel Villa Anita

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

+32 (0)58 42 00 43

Prijzen onder voorbehoud van wijzigingen
Disclaimer: fotos zijn ter illustratie, inrichting en opstelling van kamers kan verschillen
Reproductie of distributie van de website of de inhoud van de website voor commerciële doeleinden is verboden.

Alle voorgestelde prijzen zijn exclusief (toekomstig ingevoerde) toeristenbelasting. Indien deze van toepassing blijkt voor een verblijfsperiode, zal deze gescheiden van de kamerprijs rechtstreeks gefactureerd worden aan de verblijvende gast, ook indien de invoering hiervan nog niet concreet was op het ogenblik van boeking. Deze eventuele taks valt volledig ten laste van de gast, opgelegd door de gemeente, en kan onder geen beding verhaald worden op het hotel.